Reiservaring van George Kristians

20150929_142717Nog maar een beetje bekomen van de reis wordt ik al weer teruggetrokken in het gebruikelijke leven.

De energie en voldaanheid die ik ( we ) hebben opgedaan voel ik nog weldadig door mijn lichaam stromen.

Vooral de persoonlijke momenten van aandacht, de hulp en vooral het er zijn voor elkaar was van grote schoonheid.

Het was me ook niet zomaar een week, de samenstelling van de groep was divers maar uiterst zorgvuldig samengesteld door onze hogere macht.

En de kracht die deze groep verbond was heel bijzonder en uniek, mede hierdoor mocht er ook zoveel gebeuren, niet alleen op op onze persoonlijke vlakken, waar een ieder zijn eigen delen aanraakte en dat ook opgelost en/of aangeraakt mocht worden, om een stukje verlichting te brengen, maar ook op het collectieve vlak deden wij allen een duit in het zakje.

Dat werd al duidelijk in de onze Eucharistieviering in de tweede mis die Pastor Henny voor ging, nadat de vele intenties waren uitgesproken en een ieder zijn eigen moment van stilte had, bekrachtigde onze Afrikaanse vriend, die dit allemaal met zijn zangstem, die, door die vibraties, trillingen te activeren mede hierdoor er vele persoonlijke en collectieve openingen in onze energievelden ontstonden, waardoor er verlichte openingen ontstonden en vele persoonlijke rommel door de lichtwezens om ons heen opgeruimd werden.

Het werd mij toen duidelijk dat dit een bijzondere groep was en de homogeniteit van de groep maakte mogelijk dat, en dit werd nog eens bekrachtigd in de dienst in de Pius X , ha de Italianen en anderen leiden de dienst maar de groep Alkmaarders aarden deze!!!

D.w.z. alle liefde en compassie die in deze dienst aanwezig was werd door Alkmaar doorgegeven, gedeeld met Moeder Aarde waar we allemaal te gast op zijn en die we vanuit ons hart dienen.

Erg bijzonder allemaal….

Ik zou nog wel een kantje op kunnen schrijven met de verschillende voorbeelden waarbij God en vooral de Engelen rond en door ons heen konden werken, vooral in de afsluitende dienst was het Aartsengel Radziël die de hele zaal verlichtte met zijn vleugels van onvoorwaardelijke liefde. ( wellicht heeft u het ook ervaren en/of gevoeld )

Ik ben dankbaar aan God en U alle dat ik ( wij ) hiervan getuigen mochten zijn en dit alle zal ons sterken op ons persoonlijke pad!!!!

Ik zie jullie op de reünie.

Namasté  ( mijn hart groet uw hart )

Liefs George