Fondsenwerving

De Stichting Lourdes Actie Alkmaar kunt u op diverse manieren steunen:

Een Gift Doen

  • Een gift storten op rekeningnummer NL32RABO0178067229. De Stichting Lourdes Actie Alkmaar is bij de Belastingdienst geregistreerd als ANBI-instelling. Uw gift is dus fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie over ANBI-geregistreerde instellingen. Een van de voorwaarden voor een ANBI-instelling is dat zij hun gegevens bijhouden op de website. Hier kunt u dat zien voor onze Stichting. Storten via Ideal kan ook.
Oud Papier

  • Elke laatste vrijdag en zaterdag van de maand kunt u oud papier inleveren. Bij het Murmulius-lyceum aan de Westerweg staat deze container. Op vrijdag vanaf 08.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag morgen van 08.00 tot plm. 12.00 uur. Op zaterdagmorgen nemen onze vrijwilligers uw papier in ontvangst. Een gezellig praatje maken kan natuurlijk ook…
Winkeltje

  • Koop de leuke producten in het winkeltje. Het winkeltje is een initiatief van twee vrijwilligers (Roos van den Berg en Nella Groot) om zelfgemaakte producten te verkopen. De opbrengst komt ten goede van het werk van de Stichting Lourdes Actie Alkmaar. Wil u het winkeltje ook boeken, bel dan met dan met 072-5150038. Ze zijn beschikbaar voor ……. Het is gewenst dat de ruimte overdekt is. Kijk ook op deze pagina.
Loterij

  • Eens in het jaar loten te kopen van de Lourdes Actie Alkmaar. Bij de kerken en in de voorverkoop worden loten verkocht. Ook in de voorverkoop zijn er loten verkrijgbaar. Op 14 april 2019 is de trekking van de loterij. Informeer voor lotenverkoop bij een van de Lourdes vrijwilligers bij u in de buurt of bel met (072) 515 00 38.
Bonnenactie

  • Spaar waardepunten van Douwe Egberts producten of andere producten waar waardepunten op zitten. Deze waardepunten worden gebruikt om prijzen samen te stellen voor de diverse loterijen.

Donateursactie

  • Jaarlijks houden wij een donateursactie. De brieven worden eind november/begin december verstuurd.
Sponsor